“Ik ben 10 jaar geleden gestart vanuit de overtuiging dat zowel de ontvangst als de afsluiting cruciaal zijn bij het contact met mensen.”

Gedurende mijn eigen jarenlange loopbaan als hostess / mannequin ben ik veel verbeterpunten tegen gekomen op het gebied van de ontvangst en omgang met gasten, relaties en klanten.

Ieder event, iedere bijeenkomst, zakelijk of privé verdient die pure glimlach. Middels een stijlvolle, professionele, verzorgde uitstraling van onze mensen zijn wij een toegevoegde waarde voor uw bedrijf tijdens elke gelegenheid. Wij zijn uw eerste indruk en die moet verpletterend zijn. Dat geef ik mijn teams altijd mee en uiteraard worden zij daarop geselecteerd en getraind.

Ik vind het fijn wanneer mijn opdrachtgevers tevreden zijn en met een glimlach kunnen terug denken aan een geslaagd evenement.
Een voldaan gevoel overhouden na een succesvolle dag is waarvoor ik het doe.

Het meedenken met mijn opdrachtgevers en een extra stapje zetten is voor mij vanzelfsprekend. Zelf werk ik al jaren met veel plezier als hostess en /mannequin voor diverse opdrachtgevers.

Aangezien ik zelf tot op de dag van vandaag nog “op de vloer” te vinden ben, hou ik feeling met mijn team en met de gasten en kan zo nodig bijsturen. Hopelijk kan ik u binnenkort in een persoonlijk gesprek meer vertellen en kan ik mijn bijdrage leveren aan uw mooie bedrijf of evenement.

Liefs, Josje

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik u helpen?